• Tel: +355 67 3333 444

  Shporta e blerjeve

  Filloni eksperiencen tuaj web hosting me ne
  duke vendosur emrin e domainit
  qe deshironi te regjistroni

  Shporta e blerjeve

  Hapi 1 Zgjidhni domain
  Hapi 2 Zgjidh opsionet
  Hapi 3 Rishiko & Kontrollo

  përmbledhje e porosisë

  PërshkrimiÇmimi

  Shporta juaj është bosh

  Nentotali:  0Lek
  TVSH @ 20.00%:  0Lek
  Totali i detyrimeve për sot: 0Lek

  detajet tuaja

  Jeni regjistruar më parë? Kliko këtu për tu identifikuar...

  Emri
  Mbiemri
  Emri i kompanisë
  Adresa email
  Adresa 1
  Adresa 2
  Qyteti
  Shteti / Rajoni
  Kodi postar
  Vendi
  Numri i telefonit
  Identity Form * Required Field
  Legal Type Status of the Registrant (used for .al domains). * Required Field
  ID Number * Required Field
  NIPT Applicable to "Person Juridik". * Required Field
  Fjalëkalimi
  Konfirmo fjalëkalimin

  Taksa tatimore mund të aplikohet në varësi të përzgjedhjes së shtetit që ju bëni. Klikoni për të rillogaritur pas përzgjedhjes së shtetit.

  metoda e pagesës  shënime / informacione shtesë


  Secure Transaction Kjo formë porosie mundësohet në një ambient të sigurtë dhe, për të ndihmuar në mbrojtjen ndaj mashtrimeve, adresa suaj IP (3.239.91.5) është regjistruar
  Të gjitha të drejtat rezervuar 2015 ALBtelecom.