• Tel: +355 67 3333 444

  Domainet

  Filloni eksperiencen tuaj web hosting me ne duke vendosur emrin e domainit qe deshironi te regjistroni

  • Blij, Rinovo, regjistro domain
  • Kohëzgjatja 1 vit
  • Cmimi për domain /vit 1400L

  Web Hosting

  Çdo kompani mund të hostojë përmbajtjen e rrjetit të tyre të brendshëm, të jashtëm..

  • 5 paketa të ndryshme
  • Sistemi operativ Linux
  • Tarifa e instalimit Falas

  Mail Hosting

  Sistem profesional e-mailesh me emrin e kompanisë së saj (apo emër personal domain-i)

  • Deri në 500 e-mail
  • Sistemi operativ Linux
  • Aksesi nëpërmjet web

  Server Virtual i Dedikuar

  Server Virtual i Dedikuar duke filluar nga 7200 L në muaj, duke i ofruar individeve siguri maksimale

  • Kontroll në distancë
  • Instalim FALAS
  • Sistemi operativ Linux

  Gjeni domainin e ëndrrave tuaja

  Duke filluar nga 1400 L në VIT

  www.
  Rregullorja e AKEP për administrimin e emrave të domaineve .al. Lista e emrave domain te ndaluar dhe te rezervuar.
  Domain qe ju kerkoni te regjistroni ka mundesi te jete emer domain qe mund te cenoje te drejtat e pronesise intelektuale, industriale e me tej te ndonje subjekti tjeter.
  Domain qe ju kerkoni te regjistroni nuk duhet te jete emer domain qe ben pjese ne listen e grup fjaleve te ndaluara dhe rezervuara.

  Hostim te faqeve Web

  Çdo kompani mund të hostojë përmbajtjen e rrjetit të tyre të brendshëm, të jashtëm, faqen komerciale, faqen e korporatës etj, si edhe individë që duan të hostojnë faqet personale brenda qendrës së të dhënave të ALBtelecom, e cila është e sigurt, e besueshme, disponon server të rekuperueshëm, me rrezik të ulët ndaj avarive dhe vendodhje në Shqipëri.

  300L /muaj

  Web Light

  • Tarifa e instalimit, Falas
  • Sistemi operativ, Linux
  • Hapësira e diskut, 500MB
  • Trafiku mujor, 5GB
  • Domaine lokale (Shqiptare) të përfshira, 1
  • Numri i Database, 1
  • Nr. i modeleve të faqeve të përfshira, 5
  • Numri i llogarive të E-maileve falas, 1
  • IP Public, 1

  Porosit tani

  400L /muaj

  Web Standart

  • Tarifa e instalimit, Falas
  • Sistemi operativ, Linux
  • Hapësira e diskut,2GB
  • Trafiku mujor, 20GB
  • Domaine lokale (Shqiptare) të përfshira, 1
  • Numri i Database, 5
  • Nr. i modeleve të faqeve të përfshira, 5-10
  • Numri i llogarive të E-maileve falas, 2
  • IP Public, 1

  Porosit tani

  500L /muaj

  Web Pro

  • Tarifa e instalimit, Falas
  • Sistemi operativ, Linux
  • Hapësira e diskut,5GB
  • Trafiku mujor, Pa Limit*
  • Domaine lokale (Shqiptare) të përfshira, 1
  • Numri i Database, 10
  • Nr. i modeleve të faqeve të përfshira, 20-50
  • Numri i llogarive të E-maileve falas, 5
  • IP Public, 1

  Porosit tani

  600L /muaj

  Web Advanced

  • Tarifa e instalimit, Falas
  • Sistemi operativ, Linux
  • Hapësira e diskut,10GB
  • Trafiku mujor, Pa Limit*
  • Domaine lokale (Shqiptare) të përfshira, 1
  • Numri i Database, 20
  • Nr. i modeleve të faqeve të përfshira, 20-50
  • Numri i llogarive të E-maileve falas, 10
  • IP Public, 1

  Porosit tani

  1000L /muaj

  Web Advanced Pro

  • Tarifa e instalimit, Falas
  • Sistemi operativ, Linux
  • Hapësira e diskut,25GB
  • Trafiku mujor, Pa Limit*
  • Domaine lokale (Shqiptare) të përfshira, 1
  • Numri i Database, 40
  • Nr. i modeleve të faqeve të përfshira, Pa limit
  • Numri i llogarive të E-maileve falas, 25
  • IP Public, 1

  Porosit tani

  Garanci 99.9% sherbim të pandërprerë
  Suport 24 orë 7 ditë në javë
  Të gjitha të drejtat rezervuar 2015 ALBtelecom.