• Tel: +355 67 3333 444

  Njoftime

  Filloni eksperiencen tuaj web hosting me ne
  duke vendosur emrin e domainit
  qe deshironi te regjistroni

  Faqja kryesore e portalit > Njoftime

  Hostim te faqeve web (Web Hosting)

  Wednesday, May 6, 2015


  Çdo kompani mund të hostojë përmbajtjen e rrjetit të tyre të brendshëm, të jashtëm, faqen komerciale, faqen e korporatës etj, si edhe individë që duan të hostojnë faqet personale brenda qendrës së të dhënave të ONEAlbania, e cila është e sigurt, e besueshme, disponon server të rekuperueshëm, me rrezik të ulët ndaj avarive dhe vendodhje në Shqipëri. Përse të...

  Më shumë »


  Shërbimet cloud

  Thursday, April 30, 2015


  ONE Albania po zhvillon gjithnjë shërbime dhe produkte të reja si edhe po krijon zgjidhje për të gjitha kërkesat që mund të kenë klientët e ndryshëm në tregun lokal dhe rajonal. Këto zgjidhje telekomunikimi bazohen në ndërthurjen e rrjeteve NGN, infrastrukturës me akses të hapur, infrastrukturës së besueshme dhe të sigurt të IT, një rrjeti kryesor backbone prej fibre qe...

  Më shumë »  Të gjitha të drejtat rezervuar 2015 ALBtelecom.