• Tel: +355 67 3333 444

  Reset i fjalëkalimit të humbur

  Filloni eksperiencen tuaj web hosting me ne
  duke vendosur emrin e domainit
  qe deshironi te regjistroni

  Faqja kryesore e portalit > Zona e klientit > Reset i fjalëkalimit të humbur

  Nëse keni harruar fjalëkalimin tuaj, ju mund ta resetoni atë këtu. Kur të plotësoni adresën tuaj email të regjistruar (dhe ti përgjigjeni saktë pyetjes së sigurisë për llogarinë tuaj, nëse është vendosur), do ju dergohen udhëzimet si ta resetoni fjalëkalimin tuaj.

  Të gjitha të drejtat rezervuar 2015 ALBtelecom.